Rijbewijs B

Voor wie?

Autorijlessen van Verkeersschool Willem wevers zijn bedoeld voor iedereen die een autorijbewijs wil gaan halen. Je kan al starten vanaf je 16,5. Je theorie kan je al halen vanaf je 16e verjaardag.Het praktijk examen mag je doen vanaf je 17e verjaardag. Kijk voor meer informatie op 2todrive.

Waarom?

Verkeersschool Willem Wevers is voor iedereen die een autorijbewijs wil gaan halen.Onze ervaren instructeur maken je graag vertrouwd met de auto en het verkeer.We leren je een zelfstandige en veilige chauffeur te worden.

Wat kost een auto rijbewijs?

Dat is natuurlijk p.p verschillend wat de kosten zijn om je rijbewijs te halen. De 1 heeft nu eenmaal minder lessen nodig dan de ander.Maak een afspraak voor onze gratis proefles en je ontvangt direct een persoonlijk advies.Tijdens de proefles kijken we naar jouw talent,naar hoe snel je de dingen oppikt.we schatten in hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt tot examen.Kijk voor onze pakketten en actie’s op deze site.

De theorie opleiding.

Wij verzorgen 2 manieren voor het behalen van de theorie.Je kan kiezen voor een klassikale theorie opleiding met een boek.Of je kies voor een zelfstudie online.bel voor info 0614364451.

De autorijlessen.

Een autorijles van Verkeersschool Willem Wevers duurt 50 minuten dit omdat we de tijden dan gemakkelijk kunnen aanpassen aan de school tijden maar ook om optimale concentratie te halen uit de rijlessen. Advies is 2 lesuren omdat je naar een examen gebied moet rijden en anders te weinig ervaring op doe in het examen gebied. Vanzelfsprekend les je altijd met een eigen vaste instructeur.

Rijbewijs gehaald?

Geslaagd voor je examen PROFICIAT!. Je kunt nu de weg op om praktijkervaring op te doen.Vergeet niet je rijbewijs aan te  vragen bij je gemeente.