Over ons

Niet zomaar een rijschool, maar zijn al meer dan 40 jaar een begrip van service,kwaliteit en veiligheid!!

Welkom op onze site, waar wij ons eerst willen voorstellen:

Mijn naam is Willem Wevers en ik run samen met mijn vriendin Connie Boelhouwers Verkeersschool Willem Wevers Zevenbergen en Roosendaal.
Wij zijn niet zomaar een rijschool, maar zijn al meer dan 40 jaar een begrip van service,kwaliteit en veiligheid!!we zijn een middelgrote rijschool. Bij veel grote rijscholen ben je al snel een nummer en word je niet altijd als individu behandeld. Vaak is daar ook een 9 tot 5 mentaliteit. Daarentegen is een kleine (eenpersoons) rijschool vaak niet zo flexibel. Zij hebben maar 1 auto en 1 instructeur en daar moet je het mee doen.
Ons team bestaat uit 4 enthousiaste personen. Allemaal hebben wij hetzelfde doel, en dat is jou zo snel mogelijk te helpen aan het rijbewijs. We proberen dit niet alleen z.s.m. maar ook zo prettig en zo voordelig mogelijk. Voor ons is het heel belangrijk dat onze klanten / leerlingen tevreden zijn, wij zijn continue bezig om te kijken of we het nog beter kunnen doen. Zo vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk. Ook volgen we regelmatig bijscholing, zodat we ons op een positieve manier kunnen onderscheiden.

Zo krijgen leerlingen o.a. een overzichtelijke lesovereenkomst met de voorwaarde en een leskaart waar niet alleen de afspraken maar ook alle vorderingen op vermeld staan. Zo heb je altijd duidelijkheid en zekerheid.

Bij onze rijschool kies je voor:

• Zekerheid en betrouwbaarheid
• Vakbekwame en geduldige instructeurs
• Betrouwbaar wagenpark
• Klassikale theorieopleiding
• Duidelijke lesovereenkomst op papier
• Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Gemiddeld hebben wij tussen de 100 en 120 leerlingen, die met name afkomstig zijn uit de gemeenten Roosendaal,Moerdijk,Halterbergen en omstreken.