Over ons

Niet zomaar een rijschool, maar zijn al meer dan 35 jaar een begrip van service,kwaliteit en veiligheid!!

Welkom op onze site, waar wij ons eerst willen voorstellen:

Mijn naam is Willem Wevers en ik run samen met mijn vriendin Connie Boelhouwers Verkeersschool Willem Wevers Zevenbergen Breda, Roosendaal.
Wij zijn niet zomaar een rijschool, maar zijn al meer dan 35 jaar een begrip van service,kwaliteit en veiligheid!!we zijn een middelgrote rijschool. Bij veel grote rijscholen ben je al snel een nummer en word je niet altijd als individu behandeld. Vaak is daar ook een 9 tot 5 mentaliteit. Daarentegen is een kleine (eenpersoons) rijschool vaak niet zo flexibel. Zij hebben maar 1 auto en 1 instructeur en daar moet je het mee doen.
Ons team bestaat uit 4 enthousiaste personen. Allemaal hebben wij hetzelfde doel, en dat is jou zo snel mogelijk te helpen aan het rijbewijs. We proberen dit niet alleen z.s.m. maar ook zo prettig en zo voordelig mogelijk. Voor ons is het heel belangrijk dat onze klanten / leerlingen tevreden zijn, wij zijn continue bezig om te kijken of we het nog beter kunnen doen. Zo vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk. Ook volgen we regelmatig bijscholing, zodat we ons op een positieve manier kunnen onderscheiden.

Onze rijschool is erkend door de SRB (Stichting Rijschool Belangen).
Deze organisatie staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid.
De SRB is tevens bemiddelingsbureau en belangenbehartiger van de leerling.
Zo krijgen leerlingen o.a. een overzichtelijke lesovereenkomst en een leskaart waar niet alleen de afspraken maar ook alle vorderingen op vermeld staan. Zo heb je altijd duidelijkheid en zekerheid.

Bij onze rijschool kies je voor:

• Zekerheid en betrouwbaarheid
• Vakbekwame en geduldige instructeurs
• Betrouwbaar wagenpark
• Klassikale theorieopleiding
• Duidelijke lesovereenkomst op papier
• Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Door onze ruime ervaring zijn wij van alle markten thuis. Wij geven niet alleen autorijles, maar verzorgen ook aanhangwagen (B-E) en ook voor Vrachtwagen en Bus kunt u bij ons terecht (C1 C C/E ) ( D D/E )

Gemiddeld hebben wij tussen de 100 en 120 leerlingen, die met name afkomstig zijn uit de gemeenten Breda,Roosendaal,Moerdijk,Halterbergen en omstreken.